Wensen en dromen waarmaken

Het Belgisch Kinder Kanker Steunfonds realiseert dromen en wensen van kinderen en betrekt het ganse gezin hierbij. Niet alleen het zieke kindje maar ook broers of zusjes en de ouders worden op deze speciale dag niet vergeten. 

Ziekenhuizen bezoeken

Het Belgisch Kinder Kanker Steunfonds bezoekt regelmatig ziekenhuizen waar we dan alle aanwezige kinderen verwennen met speelgoed. En/of we schenken materiaal aan de afdeling. We denken ook aan het verplegend personeel en brengen voor hen ook een lekkere, kleine attentie mee. Want zij zorgen dag in, dag uit met heel veel liefde en toewijding voor al deze kinderen

Financiële steun verlenen

Zelfs in een land als België is het mogelijk om als gezin in financiële problemen te geraken na langdurige ziekte zoals kanker. Wij geven aan deze gezinnen dan financiële steun om deze moeilijke periode door te komen en op die manier al wat financiële zorgen en stress weg te nemen. Dit kunnen we mogelijk maken dankzij de "Vrienden van Bkks"

Wij zijn ervan overtuigd dat vele kleintjes
één groot verschil maken!

CONTACTEER ONS

Belgisch Kinder Kanker Steunfonds vzw

Bkks vzw
Diesterstraat 67A bus 001
3800 St.Truiden
+32 (0)11 19 28 19

BTW BE 0835.627.680

BNP Paribas Fortis
IBAN BE19 0016 4017 4212
BIC GEBABEBB

ONZE MISSIE EN DOEL

Het Belgisch Kinder Kanker Steunfonds vzw heeft tot doel de levenskwaliteit van gezinnen met een kindje met kanker te verbeteren.

Het Belgisch Kinder Kanker Steunfonds tracht om tijdens de meest donkere dagen van de zieke kinderen een bron van hoop en verstrooiing te zijn en hen meer vreugde te bezorgen.

Wij zijn een steunfonds voor iedereen

NUTTIGE INFO

Privacy verklaring

Copyright 2011-2019, Belgisch KinderKanker Steunfonds vzw