Vrijkaarten voor het Vakantiesalon Vlaanderen in Antwerpen

Van 26 tot 30 januari vindt u ons op het Vakantiesalon Vlaanderen in Antwerp Expo. Kom gerust eens langs om kennis te maken met enkele van onze vrijwilligers. Zij zullen u graag verder helpen en informatie geven over onze werking, en verwezelijkingen, ….

Toegang bedraagt € 8 maar wij hebben heel wat vrijkaarten.

Vul onderstaand formulier in en wij sturen u dan de vrijkaarten op. Om zoveel mogelijk mensen blij te maken met een vrijkaart geven wij er max. 2 per aanvraag.

Tot op het Vakantiesalon Vlaanderen in Antwerpen.

Vrijkaarten voor het Vakantiesalon Vlaanderen in Antwerpen

[contact-form to=’info@www.bkks.be’ subject=’Graag vrijkaarten voor Vakantiesalon Vlaanderen’][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mailadres’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Straat + huisnr’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Postcode + Gemeente’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Graag had ik vrijkaarten gekregen’ type=’checkbox-multiple’ required=’1′ options=’1 vrijkaart,2 vrijkaarten’/][/contact-form]

About the Author Wim

Mede-oprichter van het Belgisch Kinderkanker Steunfonds vzw, mede-oprichter van Ride2live vzw, ondernemer in hart en nieren, sportman in wording en bovenal papa van Noah. "Doe altijd voor een ander, wat je graag hebt dat ze voor jou ook zouden doen, de dag dat je het echt nodig hebt."

follow me on: