Ouderen en testament
testament
Kinderen helpen

Schenkingen en legaten zijn van harte welkom voor onze organisatie. Als je het Belgisch KinderKanker Steunfonds een warm hart toe draagt, kan je het Belgisch KinderKanker Steunfonds vzw in je testament opnemen voor een legaat of een schenking.Heb je vragen, wens je meer informatie over het Belgisch KinderKanker Steunfonds, had je graag een persoonlijk, vertrouwelijk gesprek? Dan kun je vrijblijvend contact opnemen met Wim Schietecatte op 0494/66 18 81 of wim@bkks.be.

De bestemming van een erfenis is een persoonlijke aangelegenheid die met de grootste discretie wordt behandeld.Steeds meer mensen maken met een testament een bewuste keuze over de bestemming van hun bezit na hun overlijden. In uw laatste wilsbeschikking kan u laten opnemen dat u een bepaald bedrag zou willen doneren aan een goed doel.

U kan in dat geval een legaat of testament opstellen aan het Belgisch KinderKanker Steunfonds vzw. Dit kan een geldbedrag, een huis of grond, maar ook een verzameling of kunstwerk zijn.Het feit dat u Het Belgisch KinderKanker Steunfonds opneemt in het testament, betekent niet dat u uw erfgenamen uitsluit. Met een "duolegaat" kan u een deel van uw bezittingen aan het Belgisch KinderKanker Steunfonds nalaten en tegelijk uw erfgenamen begunstigen.

Een duolegaat maakt het mogelijk een vermogen fiscaal gunstiger over te dragen aan verre familieleden of aan iemand die hoge successierechten moet betalen.

Ongetwijfeld wil u zich daar terdege over informeren. Uw notaris is het best geplaatst om u hierover goed te adviseren. Vraag hem vrijblijvend om raad en informatie over het "duo-legaat

Wij zijn ervan overtuigd dat vele kleintjes één groot verschil maken!

CONTACTEER ONS

Belgisch Kinder Kanker Steunfonds vzw

Bkks vzw
Diesterstraat 67A bus 001
3800 St.Truiden
+32 (0)11 19 28 19

BTW BE 0835.627.680

BNP Paribas Fortis
IBAN BE19 0016 4017 4212
BIC GEBABEBB

ONZE MISSIE EN DOEL

Het Belgisch Kinder Kanker Steunfonds vzw heeft tot doel de levenskwaliteit van gezinnen met een kindje met kanker te verbeteren.

Het Belgisch Kinder Kanker Steunfonds tracht om tijdens de meest donkere dagen van de zieke kinderen een bron van hoop en verstrooiing te zijn en hen meer vreugde te bezorgen.

Wij zijn een steunfonds voor iedereen

NUTTIGE INFO

Privacy verklaring

Copyright 2011-2019, Belgisch KinderKanker Steunfonds vzw