Bkks vzw
Vrienden van Bkks
20 marathons challenge
Spaarpot aktie: kleingeld, GROOT gebaar

Organisaties rond kinderen en kanker


ons steentje vzw

Dagelijks krijgen er enkele ouders te horen dat hun kind levensbedreigend ziek is. Een moment dat je hele wereld instort. Je bent bang, kwaad, zoveel emoties ... Wat nu, kan ik bij mijn kind blijven, hoe moet het met mijn werk, wat zijn de kosten, we hebben geen auto!? Allemaal vragen waar je mee zit en over wil praten. Wij bieden je praktische, informatieve, financiële en sociale hulp; vertrouwelijk en helemaal vrijblijvend.

https://www.onssteentje.be/

perliespillows

Perliespillows maakt knuffels voor kinderen met kanker en/of andere levensbedreigende ziekte. Kinderen die ziek zijn, zijn vaak geïsoleerd van de buitenwereld, ze gaan niet naar school, zien weinig leeftijdsgenoten,... De knuffel geeft hen vriendschap, maar ook steun tijdens de behandelingen. Ook doet Perliespillows acties om geld in te zamelen voor ouders met een ziek kind.

http://www.perliespillows.be/

Wij zijn ervan overtuigd dat vele kleintjes één groot verschil maken!

Contacteer ons


Belgisch KinderKanker Steunfonds vzw

Bkks vzw
Rijschoolstraat 55
3800 St.Truiden

+32 (0)477 46 95 84


BTW BE 0835.627.680


BNP Paribas Fortis
IBAN BE19 0016 4017 4212
BIC GEBABEBB


info@bkks.be

www.vriendenvanbkks.be

www.20marathonschallenge.be

Onze missie en doel


Het Belgisch KinderKanker Steunfonds vzw heeft tot doel de levenskwaliteit van gezinnen met een kindje met kanker te verbeteren.Het Belgisch KinderKanker Steunfonds tracht om tijdens de meest donkere dagen van de zieke kinderen een bron van hoop en verstrooiing te zijn en hen meer vreugde te bezorgen.

Wij zijn een steunfonds voor iedereen 

Nuttige infoCopyright 2011-2018, Belgisch KinderKanker Steunfonds vzw

Webdesign Unlimited Projects