Bkks vzw
Vrienden van Bkks
20 marathons challenge
vrienden van het Belgisch KinderKanker Steunfonds

Sluit je aan bij "de vrienden van Bkks".


Eén van onze doelstellingen is dat we gezinnen die het echt nodig hebben maandelijks financieel steunen. Want naast het menselijk drama dat hun overkomt (hun kindje dat met kanker te maken krijgt) luurt er meestal nog een drama om de hoek: inkomstenverlies omdat één of soms beide ouders onbetaald verlof, loopbaanonderbreking,.... neemt om constant bij hun kind te kunnen zijn en bijkomende kosten die niet altijd worden terug betaald.

Daarom richtten wij "de vrienden van BKKS" op. Deel uitmaken van deze warme groep kan als je als individu maandelijks 1 euro stort of als gezin maandelijks 2 euro. We willen dit bedrag zo laag houden omdat we onze vriendengroep zo groot mogelijk willen maken. En 1 of 2 euro per maand is voor de meesten onder ons toch wel mogelijk.


Bezorg ons je gegevens en vul onderstaand formulier in en wij nemen dan contact met u op. Alvast bedankt!

Ontvanger: Naam: Belgisch KinderKanker Steunfonds vzw Identificatienummer: BE09ZZZ0835627680 Adres: Rijschoolstraat 55, 3800 Sint-Truiden

Wij zijn ervan overtuigd dat vele kleintjes één groot verschil maken!

Contacteer ons


Belgisch KinderKanker Steunfonds vzw

Bkks vzw
Rijschoolstraat 55
3800 St.Truiden

+32 011 19 28 19


BTW BE 0835.627.680


BNP Paribas Fortis
IBAN BE19 0016 4017 4212
BIC GEBABEBB


info@bkks.be

www.vriendenvanbkks.be

www.20marathonschallenge.be

Onze missie en doel


Het Belgisch KinderKanker Steunfonds vzw heeft tot doel de levenskwaliteit van gezinnen met een kindje met kanker te verbeteren.Het Belgisch KinderKanker Steunfonds tracht om tijdens de meest donkere dagen van de zieke kinderen een bron van hoop en verstrooiing te zijn en hen meer vreugde te bezorgen.

Wij zijn een steunfonds voor iedereen 

Nuttige infoCopyright 2011-2018, Belgisch KinderKanker Steunfonds vzw

Webdesign Unlimited Projects