Voor ons is een aktie pas geslaagd als de gezinnen of de kinderen tevreden zijn en als we hen onvergetelijke momenten hebben bezorgd. Hetzelfde voor de ziekenhuizen en instellingen waar we meestal een volledige afdeling verrassen met een bezoek of geschenken.

Dit kan maar dankzij de vele vrijwilligers die zich dagelijks inzetten voor ons. EN dankzij de gulle schenkers, groot of klein, die jullie allemaal zijn. Want het is dankzij jullie dat wij het verschil kunnen maken. DANK U.

profile-pic
Luc en Carine Winters-Verheyen Ouders van Sofie

Sofie's wens

Bij onze dochter Sofie van 4 jaar werd in maart 2016 een niertumor vastgesteld. Ze heeft een operatie ondergaan en heeft 4 chemo's voor de operatie gehad en 20 erna. In november 2016 werd de behandeling afgesloten. Sofie maakt het ondertussen uitstekend. Via de nicht van mijn echtgenoot zijn we in contact gekomen met het Belgisch Kinder Kanker Steunfonds. Het poetsbedrijf Net is Net heeft omwille van het 10 jarig bestaan een kalender verkocht ten voordelen van kinderen met kanker. Het poetsbedrijf heeft hiervoor het Belgisch Kinder Kanker Steunfonds ingeschakeld.

De gift die bestemd was voor Sofie, is op vraag van ons grotendeels naar de spelbegeleiding in de dagzaal in Leuven gegaan. De laatste keer dat Sofie haar chemo kreeg zei ze ' maar nu kan ik hier niet meer komen spelen en knutselen'. Deze reactie was voor ons bijzonder waardevol en geeft aan welke impact deze spelbegeleiding heeft op de kinderen die in de dagzaal komen voor hun behandeling. Het Belgisch Kinder kanker Steunfonds heeft contact opgenomen met de spelbegeleiding in Leuven en vlak voor kerstmis zijn ze mensen van het steunfonds persoonlijk het speelgoed gaan overhandigen in Leuven. Verder zijn ze ons als gezin niet vergeten en zijn ze nog cadeaus komen brengen voor ons hele gezin. Voor Sofie en haar zus was dit natuurlijk heel fijn.

Wij willen het Belgisch Kinder Kanker Steunfonds aanbevelen aan andere ouders. De vrijwilligers die voor het steunfonds werken, doen dit uit volle overtuiging en proberen voor elk gezin wat door deze zware periode moet gaan een lichtpunt te brengen.

Zoals reeds eerder beschreven werkt het Belgisch Kinder Kanker Steunfonds uit volle volle overtuiging om de gezinnen die zwaar getroffen zijn door een zoon of dochter met kanker te steunen.

profile-pic
Sofie Spelbegeleidster kinderdagkliniek UZ Leuven

Schenking UZ Gasthuisberg Leuven

Ik kwam als spelbegeleidster van UZ Leuven in contact met het BKKS via een patiënte en haar ouders. Ze wilden als dank voor de goede zorgen, via BKKS, een schenking doen van allerlei knutsel- en spelmateriaal.

Het Belgisch Kinder Kanker Steunfonds bracht op de dagzaal en op de algemene pediatrie van het kinderziekenhuis van UZ Leuven al tweemaal rugzakjes met speelgoedjes voor de kinderen en allerlei knutsel- en spelmateriaal. Ook het verzorgend personeel kreeg iets lekkers aangeboden als bedanking voor hun dagelijkse inzet voor de patiënten van het kinderziekenhuis.

Ja

Het Belgisch Kinder Kanker Steunfonds is een organisatie die er is voor alle patiënten, ouders en zorgverleners. Ze proberen in te gaan op de behoeften en noden van de patiënten en hun omgeving!

profile-pic
Ide heleen Mama van Ruth

Het verhaal van Ruth

Wij leerde het bkks kennen via een lotgenote . Zij hadden zoveel goed te vertellen dat we uiteindelijk ook de stap gezet hebben.

Wij dienden twee wensen in . Wat we kregen overtrof onze stoutste dromen! We genieten dagelijks van onze nieuwe fiets en fietskar . Deze opstelling zorgt ervoor dat we met het hele gezin op fietstocht kunnen. Voor ons is dat heel belangrijk. We hebben hard gevochten tegen dat vreselijke kankerbeest dat we alle tijd die we samen kunnen doorbrengen met zoveel liefde aannemen.

Door de zware behandeling heeft ons meisje veel schade opgelopen aan verschillende organen. Om ons meisje toch een 'mooie toekomst te geven en al haar dromen een kans te geven kozen we voor een niet terugbetaalde behandeling. Ook hierbij staat het bkks ons bij. God zij dank!

Het bkks is zo een mooie en liefdevolle organisatie ! Absolut een grote aanrader !

Het bkks heeft onze zware tijd een beetje dragelijk gemaakt. Helemaal zonder eigenbelang mensen in moeilijke tijden toch een beetje kleur schenken dat kan je alleen maar omschrijven als " Engeltjes zonder vleugels"!

profile-pic
Jolien Vanmarcke Mama van Alyssa

Het verhaal van Alyssa

Wij hebben bkks leren kennen door de ouders van een mede patiëntje.

Wij hadden toen we BKKS leerden kennen al een hele weg afgelegd, we waren een paar maanden na de stamceltransplantatie. Omdat we weer hoop hadden op een mooie toekomst, hebben we gevraagd of het mogelijk was om een elektrische fiets met fietskar te krijgen zodat we samen vele ritjes konden maken (Alyssa mocht toen nog niet bij andere kinderen, maar zo kon ze ook even genieten en vrij zijn) en later ook haar zo naar school zouden kunnen brengen.

BKKS is een goede organisatie met een luisterend oor, ze helpen waar het kan. Ze doen het met een hart voor de kinderen!

Een eerlijke behulpzame organisatie!

profile-pic
Bart Zaman Papa van Marijn

het verhaal van marijn

Wij kwamen in contact met het BKKS via de scholengroep waar Marijn naar school ging

BKKS zorgde ervoor dat wij met het ganse gezin een onvergetelijk weekend in Disneyland Parijs konden doorbrengen.

Wij zouden het BKKS zeker aanbevelen aan andere ouders.

BKKS kan ik best omschrijven als een stille kracht die instaat voor de realisatie van dromen van ernstig zieke kinderen en hun omgeving, waarvoor zij zelf de energie niet meer hebben om de organisatie te doen.

profile-pic
Marleen Willekens Nicht van de familie Winters

Schenking aan de familie Winters

Goede avond Wim,

Wij hebben van de familie Winters vernomen dat zij nog speelgoed en een TV ontvangen hebben . Ze zijn er uiteraard heel blij mee , en daarom willen wij U bedanken voor deze mooie cadeaus .

Groetjes

Willekens Marleen

profile-pic
Jolien Van Marcke Mama van Alyssa

Verjaardagscadeau voor Alyssa

Hallo, hartelijk bedankt voor het verjaardagscadeau van Alyssa.

Groetjes, Jolien

profile-pic
Anneleen Noël Mama van Sofie

Sofie ontmoet baby panda in Pairi Daiza en nog veel meer.

Wim....
Wat een fantastische dag hebben we gehad, allemaal dankzij jullie organisatie!!!

SUPERHARD BEDANKT!!!!

Mag ik op mijn Facebook vermelding maken van BKKS?

Ik ben wel bevriend met verschillende ouders van de afdeling kinderoncologie, dus 't zou kunnen dat je plots veel aanvragen kan krijgen...

Ook bedankt voor de berg "Frozen" cadeaus!

Ik denk dat Sofie nog nooit zoveel cadeautjes in 1 keer gekregen heeft!

En 't was nog niet eens haar verjaardag!!!

Groetjes,

Anneleen

profile-pic
Heleen Ide Mama van Ruth

Wensverwezelijking voor Ruth

Dank u Bkks voor de mooie momenten die wij dankzij jullie mogen beleven.

We hebben er echt al massa's plezier aan beleeft . Onze merci kan niet groot genoeg zijn.

Groetjes, Heleen

profile-pic
Mieke Genbrugge Directeur GBS Evergem

Het verhaal van Marijn

Via mijn zoektocht op het internet: hulp bij het inzamelen van geld voor een kankerpatiëntje zodat alles correct kan verlopen en ik juridisch juist handel.

Ervoor zorgen dat het ingezamelde geld op een correcte manier gespendeerd werd. Een steun zodat je als individu niet alleen verantwoordelijk bent voor het inkomend en uitgaand geld. Een externe rekening die werd beheerd door mensen van BKKS. Het aanbod voor de ouders en het patiëntje: het verwezenlijken van laatste wensen/dromen. Iets wat wij alleen niet kunnen! Dit kwam er bij ons gewoon bij ... niet te geloven dat dit kon!

Het is heel belangrijk dat alles correct verloopt als jij verantwoordelijk bent voor het binnenkomen van het geld. In een gesprek leer je elkaar kennen en maak je kennis met wat de mensen nog willen voor hun kind. Dit realiseren kan je niet alleen, BKKS maken dromen werkelijkheid!

Het BKKS is een organisatie die zich inzet voor anderen, die aandacht heeft voor de strijd die moet geleverd worden, die eventjes de zon laten schijnen voor de patiëntjes en hun ouders, die meewerkt aan het organiseren van de eventuele laatste wensen voor het kind, die kleine en grotere zorgen op verschillende vlakken overneemt van de ouders, ... BKKS is een fantastische organisatie met warme mensen die er zijn in moeilijke tijden!

profile-pic
Petra Aendekerk Mama van Ferre

Wensverwezelijking voor Ferre

Via mijn werkgeefster van Net is Net, die een kalender verkoop gedaan hebben tvv BKKS en dat voor onze zoon Ferre.

Zij hebben weer dromen waar gemaakt voor Ferre, door hem een PS4 Virtual Reality bril met spelletjes te schenken , en een mooie quad.

Ja , wij vinden BKKS een geweldige organisatie voor dromen, of wensen van zieke kinderen kunnen waar te maken.

Gewoon weg super vriendelijke en fantastische personen die zich hier voor in zetten. Een fantastische organisatie voor wensen van zieke kinderen.

profile-pic
Roosens Kenny Papa van Line

Het verhaal van Line

Wij zijn gecontacteerd geweest door het Belgisch Kinder Kanker Steunfonds toen wij zelf een bloemenactie gestart waren voor ons dochtertje Line.

Het Belgisch Kinder Kanker Steunfonds staat altijd open voor vragen, wensen enz. Er zijn enkele verkopen geweest voor Line ten voordele van haar behandeling.

Wij zouden het Belgisch Kinder Kanker Steunfonds zeker aanraden aan andere ouders. Je voelt je hierdoor toch een stukje sterker.

Een fonds die wensen van kinderen probeert waar te maken en/of financieël te ondersteunen.

profile-pic
Sofie Salu Pedagogisch medewerker

Schenking algemene pediatrie UZ Leuven

Beste Wim,

Nogmaals bedankt voor jullie schenking van gisteren! Toch weer een fijn, warm gevoel gekregen over wat mensen voor zieke mensen kunnen betekenen!

Vriendelijke groetjes!

Sofie

profile-pic
Jolien Van Marcke Mama van Alyssa

Wensverwezelijking Alyssa

Dag wim,

Hierbij de beloofde foto's.

Hartelijk bedankt voor de mooie fiets met kar, Alyssa vind het super!

profile-pic
Sofie Salu Pedagogisch medewerker

Schenking Kinderziekenhuis UZ Leuven

Beste Wim,

Nog eens super bedankt voor de mooie schenking!

We waren zo van slag dat we onze bedankingskaart vergaten af te geven J!!

Die gaat dus nu op de bus!

In bijlage de fotootjes!!

Kerstige groetjes en een fijn 2017 toegewenst!!

Sofie

Sofie Salu

Pedagogisch medewerker

Coördinator vrijetijdsactiviteiten kinderoncologie

Coördinator Kunst voor het Kinderziekenhuis

profile-pic
Bart Zaman Papa van marijn

Marijn op bezoek in Eurodisney Parijs

Wim,

Ook voor jou het allerbeste in 2016. Dat je initiatieven in het nieuwe jaar even hartverwarmend mogen zijn dan wat je voor ons deed met Eurodisney. Je hebt ons echt een herinnering voor het leven gegeven, we teren daar nog steeds op en dat gaan we nooit vergeten! En hopelijk zien we elkaar inderdaad nog eens, liefst in betere omstandigheden!

Groeten,

Bart.

Wij zijn ervan overtuigd dat vele kleintjes één groot verschil maken!

CONTACTEER ONS

Belgisch Kinder Kanker Steunfonds vzw

Bkks vzw
Diesterstraat 67A bus 001
3800 St.Truiden
+32 (0)11 19 28 19

BTW BE 0835.627.680

BNP Paribas Fortis
IBAN BE19 0016 4017 4212
BIC GEBABEBB

ONZE MISSIE EN DOEL

Het Belgisch Kinder Kanker Steunfonds vzw heeft tot doel de levenskwaliteit van gezinnen met een kindje met kanker te verbeteren.

Het Belgisch Kinder Kanker Steunfonds tracht om tijdens de meest donkere dagen van de zieke kinderen een bron van hoop en verstrooiing te zijn en hen meer vreugde te bezorgen.

Wij zijn een steunfonds voor iedereen

NUTTIGE INFO


Copyright 2011-2019, Belgisch KinderKanker Steunfonds vzw