Bkks vzw
Vrienden van Bkks
20 marathons challenge
Spaarpot aktie: kleingeld, GROOT gebaar

Rechtstreekse steun aan gezinnen


Er zijn gezinnen die je rechtstreeks kan steunen doordat ze zelf al akties op touw hebben gezet met medewerking van familie, vrienden en kennissen: 

het verhaal van Tiana

Het verhaal van Tiana.

Op 19 juli 2012 werd ons prinsesje geboren , een vrolijke meid met heel veel vriendjes en vriendinnetjes, amper ziek tot de week voor de diagnose. Die week klaagde ze over hoofdpijn die op en af ging. Op zaterdag 31 maart werd ze om 4 u plots wakker al roepend dat ze hoofdpijn had en nekpijn , rond 7 u 's morgens gaf ze plots over: een klein klakje waterachtig. Zelf dacht ik mischien een hersenvliesontsteking dus die ochtend naar de huisarts gegaan daar aangekomen deed ze terug normaal , en dokter dacht dat het nekpijn was. 

Lees verder...


het verhaal van Maithili

Het verhaal van Maithili.

Wij zijn Stefanie Rotsaert en Samuël Vanhille uit Assebroek, Brugge. Wij hebben een 12-jarig dochtertje, Maithili.

Onze wereld stortte in toen er op 11 augustus jongstleden bij onze dochter een hersenstamtumor ontdekt werd. We hebben het hier over ponsglioom, DIPG. Dit is een zeer zeldzame tumor die jaarlijks in België bij 2 tot 3 kindjes voorkomt. Deze tumor kan niet operatief verwijderd worden omdat die door alle levensnoodzakelijke zenuwen verweven zit. Lees verder...


Wij zijn ervan overtuigd dat vele kleintjes één groot verschil maken!

Contacteer ons


Belgisch KinderKanker Steunfonds vzw

Bkks vzw
Rijschoolstraat 55
3800 St.Truiden

+32 (0)477 46 95 84


BTW BE 0835.627.680


BNP Paribas Fortis
IBAN BE19 0016 4017 4212
BIC GEBABEBB


info@bkks.be

www.vriendenvanbkks.be

www.20marathonschallenge.be

Onze missie en doel


Het Belgisch KinderKanker Steunfonds vzw heeft tot doel de levenskwaliteit van gezinnen met een kindje met kanker te verbeteren.Het Belgisch KinderKanker Steunfonds tracht om tijdens de meest donkere dagen van de zieke kinderen een bron van hoop en verstrooiing te zijn en hen meer vreugde te bezorgen.

Wij zijn een steunfonds voor iedereen 

Nuttige infoCopyright 2011-2018, Belgisch KinderKanker Steunfonds vzw

Webdesign Unlimited Projects